coves de pa
Farem unes covetes molt originals i senzilles que podem servir com a aperitiu o en un sopar informal .
necesitem:
- pa tipus baguette
- pernil salt, dolç, xoriç, embotits diversos....salmó fumat, anxoves...
. formatge d'untar.
tallarem la baguette a llesques molt amples, de 4/5cm ben bé,
buidarem la molla de pa.
en un bol barrejarem l'embotit o el pernil amb una mica de formatge per donar-li cremositat i farcirem les crostes (coves) amb la barreja feta.
ja veieu que és molt senzill i que deixa le sportes obertes a moltes combinacions.
recepta de :
http://www.divinacocina.es/cestas-de-pan-para-aperitivos/
visiteu la web, un sorprendrà gratament !!!
necesitem:
- pa tipus baguette
- pernil salt, dolç, xoriç, embotits diversos....salmó fumat, anxoves...
. formatge d'untar.
tallarem la baguette a llesques molt amples, de 4/5cm ben bé,
buidarem la molla de pa.
en un bol barrejarem l'embotit o el pernil amb una mica de formatge per donar-li cremositat i farcirem les crostes (coves) amb la barreja feta.
ja veieu que és molt senzill i que deixa le sportes obertes a moltes combinacions.
recepta de :
http://www.divinacocina.es/cestas-de-pan-para-aperitivos/
visiteu la web, un sorprendrà gratament !!!
Comentaris