endívies farcides de formatge, pera i cruixent de carnsalada

necessitem:

una pera
suc de llimona
100gr de formatge tou
75gr gorgonzola
10anous
100gr de cransalada a daus
sal i pebre
oli d'oliva


mans a la massa:

courem la carnsalada a la paella 5-6 minuts i reservem
tallarem la pera a dauets (pelada) i la ruixem a mb una mica de suc de llimona
tallarem el formatge també a dauets.
trossejarem les anous i barrejarem amb la pera i el formatge, i la carnsalada.

disposarem les fulles d'endívia a la safata i omplirem amb la barreja.
ruixarem amb l'oli de coure la carnsalada, sal i pebre .


**aquesta recepta la va cuinar la DOLORSS , http://blogdecuina.blogspot.com.es/  
al taller de cuina impartit a Àger el 28/11/14. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.