pastís de pernil
Aquest pastís ens portarà una mica més de feina del que
estem acostumats en aquest blog, però val la pena !
Ingredients:
-
100ml de llet
-
1 sobre de llevadura
-
220gr de farina
-
120 gr de formatge ratllat
-
150gr d’encenalls de pernil
-
90 gr d’olives sense pinyol
-
Mantega
-
Sal i
pebre
-
4 ous
***********Mans a la massa:
Precalentarem el forn a 180º.
Engrassarem el motlle amb la matega
Tallarem el pernil i les olives i ho enfarinem.
En un bol posarem la farina, la llevadura, els ous batuts ,
la sal i el pebre. Barrejarem molt bé fins que quedi homogeni.
Afegirem la meitat del formatge ratllat, l’oli, la llet, el
pernil i les olives.
Posarem la massa al motlle i estendrem per sobre la resta de
formatge.
Ho fornejarem 45 minuts.
Ho deixarem refredar uns 5 minuts i desmotllarem.
Servir calent.
us recomano visitar aquest web ! hi ha receptes excel.lents.
Comentaris