pastís de pernil

Aquest pastís ens portarà una mica més de feina del que estem acostumats en aquest blog, però val la pena !

Ingredients:

-          100ml de llet

-          1 sobre de llevadura

-          220gr de farina

-          120 gr de formatge ratllat

-          150gr d’encenalls de pernil

-          90 gr d’olives sense pinyol

-          Mantega

-          Sal i  pebre

-          4 ous

***********Mans a la massa:

Precalentarem el forn a 180º.

Engrassarem el motlle amb la matega

Tallarem el pernil i les olives i ho enfarinem.

En un bol posarem la farina, la llevadura, els ous batuts , la sal i el pebre. Barrejarem molt bé fins que quedi homogeni.

Afegirem la meitat del formatge ratllat, l’oli, la llet, el pernil i les olives.

Posarem la massa al motlle i estendrem per sobre la resta de formatge.

Ho fornejarem 45 minuts.

Ho deixarem refredar uns 5 minuts i desmotllarem.

Servir calent.


Recepta extreta de :  www.recetascomida.com

us recomano visitar aquest web  ! hi ha receptes excel.lents.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.