rotllets de pernil i rúcula

necessitem:
 4 talls de pernil salat
1 grapat de ruca
formatge parmesà
fruita ( raïm o poma o pera o meló,,,)
vinagreta d'avellanes

mans a la massa...

torrarem les avellanes a la paella i reservem
farem la vinagreta: 1 part de vinagre+ 3 parts d'oli,  + sal i les avellanes esmicolades.
amanim la rucula.

estenem les làmines d epernil i posaem a sobre una mica de vinagreta, una mica de formatge (en làmina) i també unes làmines de la fruita que escollim.
enrotllem el pernil.

servirem posant el rotllets, una mica de vinagreta per sobre i unes avellanes per decorar-ho.


**recepta feta per la DOLORSS  http://blogdecuina.blogspot.com.es/    
al taller de cuina nadalenc a Àger el 28/11/14. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.