rotllets de salmó

ingredients:

- salmó fumta
pa de motlle
salsa tàrtar 


mans a la massa:

estendrem el pa de motlle i amb el corró l'aplanarem fins deixar-lo ben bé a la meitat de gruix. 
untarem la llesca amb salsa tàrtar ( maionesa + tàperes+cogombre)
posem una làmina de salmó fumat a sobre
a l'ajuda de film enrotllarem , i ho tindrem a la nevera com a minim 1/2 hora. 

ho treurem de la nevera, ho deixarem templar uns 30 mins i ho tallarem a rodanxes. 

per servir-ho, posarem una base de maionesa al plat i a sobre els rotllets. 

espolsarem amb anet. 

- podem fer-ho el dia abans i emplatar-ho 30mins abans de consumir. 


**recepta feta per la DOLORSS,      http://blogdecuina.blogspot.com.es/    
al taller de cuina  "taller nadalenc"
a Àger el 28/11/14. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.