3 microreceptes amb salmó fumat.



  • mousse de salmó:
Ingredients:

-          salmó fumat

-          un brick de nata x cuinar

-          un raget d’oli


-  vol-au-vents 

       Mans a la massa:

       Al minipimer posem el salmó fumat, la nata líquida i un raget d’oli.
Batem fins que ens quedi una massa homogènia.

Omplir les tartaletes amb la massa resultant.


Podem decorar amb un trosset del mateix salmó o unes fulles de julivert.




  • rotllets de salmó:
Estenem la làmina de salmó i al centre posem una bola de formatge d’untar i una nou.

Enrotllem els cilindres (o fem paquetets quadrats).





  • pastís de salmó:
Ingredients:

-          1 ou dur

-          una llauna de tonyina

-          maionesa

-          salmó fumat



Mans a la massa:

fem una pasta amb  l’ou dur, la maionesa i una llauneta de tonyina.

Untem una llesca de pa de motlle (Bimbo) amb la pasta feta i posar un tall de salmó fumat a sobre.

Repetim 3 o 4 vegades i les apilem  fent un pastís.

      Decorar amb huevas de caviar. També es pot decorar amb fulles d’enciam  esmicolades.                                                         

Comentaris

Anònim ha dit…
Perfecte, diverses receptes amb salmó fumat és precissament el que necessitava. Quan compro salmó fumat l'acabo apartant d'aborriment, amb aquestes receptes faré tapes variades.

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.