3 microreceptes amb salmó fumat.
- mousse de salmó:
Ingredients:
-
salmó fumat
-
un brick de nata x cuinar
-
un raget d’oli
- vol-au-vents
- vol-au-vents
Mans a la massa:
Al minipimer posem el salmó fumat, la nata líquida i un raget d’oli.
Batem fins que ens quedi una massa homogènia.
Batem fins que ens quedi una massa homogènia.
Omplir les
tartaletes amb la massa resultant.
Podem decorar amb un trosset del mateix salmó o unes fulles de julivert.
Podem decorar amb un trosset del mateix salmó o unes fulles de julivert.
- rotllets de salmó:
Estenem la làmina
de salmó i al centre posem una bola de formatge d’untar i una nou.
Enrotllem els
cilindres (o fem paquetets quadrats).
- pastís de salmó:
Ingredients:
-
1 ou dur
-
una llauna de tonyina
-
maionesa
-
salmó fumat
Mans a la massa:
fem una pasta
amb l’ou dur, la maionesa i una llauneta
de tonyina.
Untem una llesca de
pa de motlle (Bimbo) amb la pasta feta i posar un tall de salmó fumat a sobre.
Repetim 3 o 4
vegades i les apilem fent un pastís.
Decorar amb huevas de caviar. També es pot decorar amb fulles
d’enciam esmicolades.
Comentaris