Remenat i pernil d'ànec

Avui us presento una recepta amb la que participo  al concurs que organitza  Blogde cuina de la dolorss                       ( http://blogdecuina.blogspot.com ) , amb el patrocini d'  Ebregust.com http://www.ebregust.com/es/

L'ingredient imprescindible era el pernil d'ànec, aquí us la deixo.

Ingredients:

- un manat d'alls tendres

- un pot de bolets en conserva

- un paquet de pernil d'ànec

- torradetes de pa de cereals

- sal i oli


Mans a la massa:

Treurem el pernil d'ànec de la nevera per tal que agafi una temperatura ambient i sigui molt més gustós.

Posarem oli a la paella i hi fregirem els bolets. ( salar al gust)

Pelarem els alls i en tallarem les puntes a trossos menuts i els afegirem a la paella.

Deixarem fer ben ros, a foc lent.

Prepararem el plat posant un torradeta de pa de cereals de base.

A sobre hi posarem el remenat de bolets i alls tendres i a sobre un parell de làmines de pernil.

Servirem tebi.

Podem acompanyar amb amanida variada.


Espero que us agradi, 
Bon profit !


Comentaris

Maryar ha dit…
Un remenat molt bo i gustós.
Fàcil de fer i que segur et fa quedar molt bé.
Molta sort!
Mercè Montardit ha dit…
Gracies!
T'animo a provar-ho, és molt gustós.
Et convido a que facis un tomb pel blog i espero t'agradi!
dolorss ha dit…
Quina bona recepta!!!

Moltes gràcies per la teva aportació, et desitjo molta sort al concurs.

Petons
Mercè Montardit ha dit…
Gracies Dolors, una iniciativa genial la teva.
Felicitats

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.