Remenat i pernil d'ànec
Avui us presento una recepta amb la que participo al concurs que organitza Blogde cuina de la dolorss ( http://blogdecuina.blogspot.com ) , amb el patrocini d' Ebregust.com http://www.ebregust.com/es/
L'ingredient imprescindible era el pernil d'ànec, aquí us la deixo.
Ingredients:
- un manat d'alls tendres
- un pot de bolets en conserva
- un paquet de pernil d'ànec
- torradetes de pa de cereals
- sal i oli
Mans a la massa:
Treurem el pernil d'ànec de la nevera per tal que agafi una temperatura ambient i sigui molt més gustós.
Posarem oli a la paella i hi fregirem els bolets. ( salar al gust)
Pelarem els alls i en tallarem les puntes a trossos menuts i els afegirem a la paella.
Deixarem fer ben ros, a foc lent.
Prepararem el plat posant un torradeta de pa de cereals de base.
A sobre hi posarem el remenat de bolets i alls tendres i a sobre un parell de làmines de pernil.
Servirem tebi.
Podem acompanyar amb amanida variada.
Espero que us agradi,
Bon profit !
L'ingredient imprescindible era el pernil d'ànec, aquí us la deixo.
Ingredients:
- un manat d'alls tendres
- un pot de bolets en conserva
- un paquet de pernil d'ànec
- torradetes de pa de cereals
- sal i oli
Mans a la massa:
Treurem el pernil d'ànec de la nevera per tal que agafi una temperatura ambient i sigui molt més gustós.
Posarem oli a la paella i hi fregirem els bolets. ( salar al gust)
Pelarem els alls i en tallarem les puntes a trossos menuts i els afegirem a la paella.
Deixarem fer ben ros, a foc lent.
Prepararem el plat posant un torradeta de pa de cereals de base.
A sobre hi posarem el remenat de bolets i alls tendres i a sobre un parell de làmines de pernil.
Servirem tebi.
Podem acompanyar amb amanida variada.
Espero que us agradi,
Bon profit !
Comentaris
Fàcil de fer i que segur et fa quedar molt bé.
Molta sort!
T'animo a provar-ho, és molt gustós.
Et convido a que facis un tomb pel blog i espero t'agradi!
Moltes gràcies per la teva aportació, et desitjo molta sort al concurs.
Petons
Felicitats