tomates farcides d'ou


Ingredients :

una tomata madura per persona

un ou per persona

formatge ratllat

un got de llet

sal, oli i pebre.


Mans a la massa:


Escalfarem el forn a 180ºC.

Treurem la part superior de les tomates sense trencar-les.

Les posarem de cap per avall per tal que treguin tot el suc.

En un bol batrem els ous i hi barrejarem la llet i el formatge ratllat.

Salpebrarem.

Farcirem les tomates amb la barreja anterior i les posarem a la safata del forn.

Tindrem les tomates al forn fins que l’ou sigui quallat.

Podem decorar amb esquerola o similar.

Bon profit!

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola,
Una altra opció seria farcir les tomaques d'ensaladilla.

Està molt i molt bé poder compartir les receptes, sempre se'n apren.

Laura T. (Lleida)
mercè ha dit…
Hola Laura,

les tomates farcides són força recorrents, també les podriem farcir d'amanida de patata o fins i tot d'amanida d'arros,...

Gràcies per visitar el bolg i per la teva aportació

Entrades populars d'aquest blog

ous farcits de gambes

xirles amb all i julivert