tomates farcides d'ou


Ingredients :

una tomata madura per persona

un ou per persona

formatge ratllat

un got de llet

sal, oli i pebre.


Mans a la massa:


Escalfarem el forn a 180ºC.

Treurem la part superior de les tomates sense trencar-les.

Les posarem de cap per avall per tal que treguin tot el suc.

En un bol batrem els ous i hi barrejarem la llet i el formatge ratllat.

Salpebrarem.

Farcirem les tomates amb la barreja anterior i les posarem a la safata del forn.

Tindrem les tomates al forn fins que l’ou sigui quallat.

Podem decorar amb esquerola o similar.

Bon profit!

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola,
Una altra opció seria farcir les tomaques d'ensaladilla.

Està molt i molt bé poder compartir les receptes, sempre se'n apren.

Laura T. (Lleida)
mercè montardit ha dit…
Hola Laura,

les tomates farcides són força recorrents, també les podriem farcir d'amanida de patata o fins i tot d'amanida d'arros,...

Gràcies per visitar el bolg i per la teva aportació

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.