tomates farcides d'ou
Ingredients :
una tomata madura per persona
un ou per persona
formatge ratllat
un got de llet
sal, oli i pebre.
Mans
a la massa:
Escalfarem
el forn a 180ºC .
Les posarem de cap per avall per tal que treguin tot el suc.
En un bol batrem els ous i hi barrejarem la llet i el formatge ratllat.
Salpebrarem.
Farcirem les tomates amb la barreja anterior i les posarem a la safata del forn.
Tindrem les tomates al forn fins que l’ou sigui quallat.
Podem decorar amb esquerola o similar.
Bon profit!
Comentaris
Una altra opció seria farcir les tomaques d'ensaladilla.
Està molt i molt bé poder compartir les receptes, sempre se'n apren.
Laura T. (Lleida)
les tomates farcides són força recorrents, també les podriem farcir d'amanida de patata o fins i tot d'amanida d'arros,...
Gràcies per visitar el bolg i per la teva aportació