carxofes farcides de foie



Ingredients:

- carxofes

- 1/2 llimona

- foie

- nata per cuinar

- ceba

- sal



mans a la massa....

Pelarem les carxofes treient-ne les fulles més exteriors i tallant el mànec.

Posarem una olla al foc amb abundant aigua i hi farem bullir les escarxofes amb la mitja llimona.

Deixarem uns 20 minuts ben bé.

Les treurem de l'olla, les escorrerem i les reservarem sobre un paper de cuina de cap per avall per tal que treguin totalment l'aigua.









Buidarem una mica les escarxofes del mig per tal de poder posar-hi el farcit.








En una paella potxarem mitja ceba i quan estigui de color daurat hi afegirem la nata i deixarem arrencar el bull.






Passarem la nata i la ceba pel minipimer per obtenir una crema.










Posarem un dau de foie a dins de cada una de les carxofes i acabarem d'omplir amb la crema de nata i ceba.

Bon profit !!!!

Comentaris

M'agrada la recepta,
passaria algo si deixessem bullides les cartxofes un dia, i al dia seguent li possem el farcit de nata i ceba amb el foie?
mercè montardit ha dit…
Hola Helena,
podem bullir les carxofes perfectament el dia abans i , conservar-les a la nevera. No s'aconsella consumir-les passades 24 hores.

Celebro que t'agradi la recepta, el convido a fer un tomb pel blog i espero que trobis receptes del teu gust.

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.