carxofes farcides de foie
Ingredients:
- carxofes
- 1/2 llimona
- foie
- nata per cuinar
- ceba
- sal
mans a la massa....
Pelarem les carxofes treient-ne les fulles més exteriors i tallant el mànec.
Posarem una olla al foc amb abundant aigua i hi farem bullir les escarxofes amb la mitja llimona.
Deixarem uns 20 minuts ben bé.
Les treurem de l'olla, les escorrerem i les reservarem sobre un paper de cuina de cap per avall per tal que treguin totalment l'aigua.
Buidarem una mica les escarxofes del mig per tal de poder posar-hi el farcit.
En una paella potxarem mitja ceba i quan estigui de color daurat hi afegirem la nata i deixarem arrencar el bull.
Passarem la nata i la ceba pel minipimer per obtenir una crema.
Posarem un dau de foie a dins de cada una de les carxofes i acabarem d'omplir amb la crema de nata i ceba.
Bon profit !!!!
Comentaris
passaria algo si deixessem bullides les cartxofes un dia, i al dia seguent li possem el farcit de nata i ceba amb el foie?
podem bullir les carxofes perfectament el dia abans i , conservar-les a la nevera. No s'aconsella consumir-les passades 24 hores.
Celebro que t'agradi la recepta, el convido a fer un tomb pel blog i espero que trobis receptes del teu gust.