patates bullides amb llet


Ingredients:


8 patates


2 tasses de llet


2 ous


2 pastilles de caldo de pollastre concentrat


200 gr de formatge


sal


Mans a la massa:


Escalfarem el forn a 180ºc


Pelarem i rentarem les patates i les tallarem a daus ben generosos.


En una olla, posarem la llet, les pastilles de caldo, una mica de sal i les patates.


Deixarem bullir fins que les patates estiguin cuites.


Retirarem del foc i escorrerem les patates i reservarem.


En un bol batrem els ous i hi afegirem el formatge ratllat i ho barrejarem.


Engrassarem la safata del forn amb mantega i disposarem les patates bullides.


Cobrirem les patates amb la barreja d’ou i formatge i ho posarem al forn durant uns 10 minuts.

Servirem calent.

Que vagi de gust...


Nota: no puc espeficificar la font original d’aquesta recepta ja que la persona que me l’ha fet arribar la desconeix.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.