patates bullides amb llet


Ingredients:


8 patates


2 tasses de llet


2 ous


2 pastilles de caldo de pollastre concentrat


200 gr de formatge


sal


Mans a la massa:


Escalfarem el forn a 180ºc


Pelarem i rentarem les patates i les tallarem a daus ben generosos.


En una olla, posarem la llet, les pastilles de caldo, una mica de sal i les patates.


Deixarem bullir fins que les patates estiguin cuites.


Retirarem del foc i escorrerem les patates i reservarem.


En un bol batrem els ous i hi afegirem el formatge ratllat i ho barrejarem.


Engrassarem la safata del forn amb mantega i disposarem les patates bullides.


Cobrirem les patates amb la barreja d’ou i formatge i ho posarem al forn durant uns 10 minuts.

Servirem calent.

Que vagi de gust...


Nota: no puc espeficificar la font original d’aquesta recepta ja que la persona que me l’ha fet arribar la desconeix.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ous farcits de gambes

canapés de sobrassada amb...