patates bullides amb llet
Ingredients:
8 patates
2 tasses de llet
2 ous
2 pastilles de caldo de pollastre concentrat
200 gr de formatge
sal
Mans a la massa:
Escalfarem el forn a 180ºc
Pelarem i rentarem les patates i les tallarem a daus ben generosos.
En una olla, posarem la llet, les pastilles de caldo, una mica de sal i les patates.
Deixarem bullir fins que les patates estiguin cuites.
Retirarem del foc i escorrerem les patates i reservarem.
En un bol batrem els ous i hi afegirem el formatge ratllat i ho barrejarem.
Engrassarem la safata del forn amb mantega i disposarem les patates bullides.
Cobrirem les patates amb la barreja d’ou i formatge i ho posarem al forn durant uns 10 minuts.
Servirem calent.
Que vagi de gust...
Nota: no puc espeficificar la font original d’aquesta recepta ja que la persona que me l’ha fet arribar la desconeix.
Comentaris