pebrots escalivats






El pebrot escalivat és molt usat en la preparació de tapes, sobretot per donar-li un toc de color final.

És molt agraït de treballar i aporta un sabor distintiu al plat.

La preparació del pebrot escalivat és molt senzilla.

Encendrem el forn a 180º i esperarem que sigui ben calent.

Agafarem els pebrots i el sucarem d’oli d’oliva. Lo millor és fer-ho directament amb les mans, ben refregats.

Els introduirem al forn, directament a la reixa metàl·lica i els deixarem coure.
Al cap d’una estona els hi donarem mitja volta i continuaran coient-se.

Quan siguin cuits els retirarem del forn i els deixarem refredar abans de pelar.

Els obrirem a tires per treure’n les llavors.

Ja tenim els pebrots llestos i els podem conservar a la nevera uns quants dies. 



Comentaris

Anònim ha dit…
A casa nostra quan volem escalibar pebrots els envoliquem amb paper d'alumini abans de posar-los al forn.
Ho feia així la meva avia i ho hem continuat fent.

Una salutació cordial

Benet L.
Anònim ha dit…
El pebrot escalivat i l'escalivada en general tenen moltes possibilitats culinaries per aixó al meu congelador sempre en tinc un paquetet.

Un petó

Ester M.P.
(Calella)
mercè montardit ha dit…
Es ben cert Ester, jo també procuro tenir-ne a ma.

Una salutació
mercè montardit ha dit…
gràcies per l'aportació Benet

rep una salutació

Entrades populars d'aquest blog

torrada de pa de vidre amb pernil salat

olives arrebossades