pebrots escalivats
El pebrot escalivat és molt usat en la preparació de
tapes, sobretot per donar-li un toc de color final.
És molt agraït de treballar i aporta un sabor distintiu
al plat.
La preparació del pebrot escalivat és molt senzilla.
Encendrem el forn a 180º i esperarem que sigui ben
calent.
Agafarem els pebrots i el sucarem d’oli d’oliva. Lo
millor és fer-ho directament amb les mans, ben refregats.
Els introduirem al forn, directament a la reixa
metàl·lica i els deixarem coure.
Al cap d’una estona els hi donarem mitja volta i
continuaran coient-se.
Quan siguin cuits els retirarem del forn i els deixarem
refredar abans de pelar.
Els obrirem a tires per treure’n les llavors.
Comentaris
Ho feia així la meva avia i ho hem continuat fent.
Una salutació cordial
Benet L.
Un petó
Ester M.P.
(Calella)
Una salutació
rep una salutació