calamars encebats


Aquesta recepta ens portarà una mica més de temps de lo que estem acostumats amb les receptes d’aquest espai però val la pena.

Necessitarem:

-          1kg de calamars frescos

-          4 cebes

-          2 dl d’oli d’oliva

-          5 grans d’all

-          1 got de vi blanc

-          ½ dl de brou de peix

-          1 culleradeta de farina

-          sal

-          opcional: fonoll, llorer


mans  a la massa:

Netejarem bé els calamars i els salarem.

Tallarem els calamars a anelles i els sofregirem a la cassola amb la meitat de l’oli aproximadament.

Quan sigui rossos reservem.

Afegim una mica més d’oli a la cassola hi hi farem enrossir la ceba que haurem pelat i tallat a tires. Hi posem també els alls, tallats molt finament.

Quan la ceba i els alls siguin rossos hi afegirem el llorer i el got de vi i els calamars que haviem reservat.

Ho deixarem reduir una mica hi hi posarem la farina i remenarem ben bé evitant que es formin grumulls.

Finalment afegirem el brou de peix i ho tindrem fent xup-xup....

Rectificarem de sal si convé i els deixarem coure fins al punt que desitgem.

Comentaris

Anònim ha dit…
Nyam !! Això pinta molt i molt bè... la guardo amb les receptes pendents.

ELENA D.B.
mercè montardit ha dit…
Si, Elena, dona bo incrementar el calaix de les receptes pendents amb receptes aixi ★☆★☆.
Una salutacio,
mercè montardit ha dit…
Si, Elena, dona bo incrementar el calaix de les receptes pendents amb receptes aixi ★☆★☆.
Una salutacio,

Entrades populars d'aquest blog

restaurant ca l'Arturo.