alvocat i salmó fumat


Ingredients:

-         torradetes o pa de motlle

-         alvocat (aprox. ¼ )

-         maionesa

-         pebre

Mans a la massa:

Si decidim fer servir el pa de motlle tallarem cada llesca en 6 parts.

Xafarem l’alvocat amb la forquilla i quan tingui una textura cremosa hi afegirem una cullerada sopera de maionesa i espolsarem una mica de pebre (al gust).

Untarem el pa amb la crema resultant i posarem a sobre una làmina de salmó fumat.










...podem substituir el salmó fumat per BACALLÀ fumat.


Podem posar a sobre anet (eneldo en castellà).

que vagi de gust...

Comentaris

Satanillo ha dit…
Per una banda el colesterol i els triglicèrics, per altra banda les delicies de ma cunyada, que difícil es... Doncs nooooooo!!!! Cal gaudir dels plaers culinaris i encara més quan es fan amb carinyo i dedicació com tu... MOLTES FELICITATS.
mercè ha dit…
gràcies xl teu apreci a les meves tapes....
m'agrada que en gaudeixis com ho fas.
Seguiré gaudint de la cuina de les tapes tenint-te de convidat.
Merci
Anònim ha dit…
L'alvocat no falta mai a la meva taula de festa, aquesta recepte té una presentació molt maca,

Sonia

Entrades populars d'aquest blog

ous farcits de gambes

carpaccio de poma amb salmó fumat